Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Percheziții la vamă: numărul celor reținuți a ajuns la 24

© Sputnik / Мирослав Ротарьзадержание
задержание - Sputnik Moldova
Abonare
Lupta cu corupția a generat ambuteiaje la punctele de trecere a frontierei de la Leușeni și Sculeni. Până la această oră au fost reținute 24 de persoane.

CHIȘINĂU, 1 nov – Sputnik. După cum s-a presupus iniţial, perchezițiile la vama moldovenească s-au soldat cu rețineri. Anterior, Sputnik a informat despre reținerea a 14 persoane.

Ulterior, numărul celor reținuți a crescut până la 24 de persoane, dintre care 13 sunt angajați ai Serviciului Vamal din RM.

”După efectuarea perchezițiilor, 24 de persoane, dintre care 13 inspectori vamali, 3 politiști de frontiera, 4 operatori economici și 4 șoferi, au fost retinute pana la aceasta ora. Operatiunea continua”, a scris Angela Starinschi pe o rețea de socializare.

Operațiunea specială continuă.

Perchezițiile și reținerile au fost întreprinse în legătură cu depistarea mai multor cazuri de corupție.

Inițial, ambele puncte vamale au fost închise. Ulterior ele au fost redeschise, dar s-au format cozi la trecerea frontierei.

Potrivit datelor aplicației on-line ”Trafic online”, situaţia s-a remediat între timp, iar timpul de așteptare pentru a trece frontiera de stat constituie la moment aproximativ 20 de minute.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0