Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ambuteiaje la hotarul moldo-român după perchezițiile din această dimineață

© Sputnik / Samvel Sepetchian / Accesați arhiva multimediaUn poste de contrôle, stop
Un poste de contrôle, stop - Sputnik Moldova
Abonare
La câteva puncte de trecere a frontierei moldo-române s-au format ambuteiaje. Timpul de așteptare în vamă este de aproximativ o oră.

CHIȘINĂU, 1 nov – Sputnik. La punctul de trecere a frontierei Sculeni s-au format ambuteiaje. Potrivit datelor aplicației ”Trafic online”, timpul de așteptare pentru trecerea frontierei de stat constituie aproximativ 50 de minute. Unii șoferi se plâng pe rețelele de socializare că sunt nevoiți să aștepte mai mult timp decât de obicei.

Таможня - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Percheziții de amploare la posturile vamale Leușeni și Sculeni

Marți dimineața, ofițerii și procurorii anticorupție au desfășurat percheziții la punctele de trecere a frontierei de la Leușeni și Sculeni. Până la finalizarea operațiunii, Procuratura nu face comentarii pe marginea investigației inițiate de organele de anchetă.

Serviciul Vamal a precizat că a sprijinit operațiunea procurorilor anticorupție, dar și acțiunile premergătoare acesteia. Potrivit instituției, ”la solicitarea organelor de anchetă a fost acordată asistența Direcției securitate internă, subdiviziune din cadrul Serviciului Vamal responsabilă de examinarea cazurilor de abateri disciplinare și comportament corupțional în rândul angajaților.”.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0