Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Serj Kuzenkoff - "băiatul cuminte" din showbizul moldovenesc

© Sputnik / Miroslav RotariSerj Kuzencoff
Serj Kuzencoff - Sputnik Moldova
Abonare
Interpretul Serj Kuzenkoff a lansat recent melodia intitulată "Piesa noastră", iar în curând va bucura publicul cu încă alte două piese. Aflați din interviul realizat în studioul Sputnik Moldova mai multe detalii despre cum depășește interpretul depresia de toamnă și câți boboci a numărat anul acesta.
Serj Kuzenkoff - "băiatul cuminte" din showbizul moldovenesc

Serj Kuzenkoff este unul dintre interpreții mai "secretoși" de la noi. Presa nu a putut afla niciodată foarte multe detalii despre familia sa, astfel că el nu a ajuns niciodată subiect de bârfe. Interpretul spune că și-a dorit întotdeauna ca publicul să-l cunoască grație melodiile sale. Serj Kuzenkoff este chiar prea cuminte pentru o persoană din showbiz. În cadrul interviului realizat în studioul Sputnik Moldova am aflat că echilibrul emoțional de care dă dovadă, acest stil de "băiat cuminte", s-ar datora și faptului că interpretul s-a născut într-o familie de profesori.

Autor: Cristina Danuță

Fluxul de știri
0