Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cutremur în Italia: MAEIE a comunicat dacă sunt victime printre moldoveni

© Sputnik / Evghenii PanasencoМинистерство иностранных дел и европейской интеграции
Министерство иностранных дел и европейской интеграции - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Departamentul de externe al Moldovei a comunicat dacă sunt victime printre cetăţenii moldoveni în urma cutremurului din Italia.

CHIȘINĂU, 30 oct — Sputnik. Potrivit informaţiilor de la această oră, niciun cetăţean al Republicii Moldova nu a avut de suferit în urma cutremurului care s-a produs duminică în Italia, a comunicat pentru Sputnik Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

”La moment nu avem informații că în urma cutremurului din Italia ar fi avut de suferit vreun cetăţean moldovean. Dar ţinem în continuare legătura cu autoritățile locale", a precizat interlocutorul.

Un cutremur puternic s-a produs duminică în Italia, la ora 7.40 dimineața, ora locală. Magnitudinea seismului a fost de 6,5. Epicentrul s-a situat între Perugia și Macerata. Ulterior, pe parcursul a câtorva ore, au avut loc încă 22 de replici dintre care şapte au depășit magnitudinea de 4 grade.

Potrivit informaţiilor prealabile, mai multe clădiri au fost distruse.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0