Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Sputnik relatează în direct despre alegerile prezidențiale

© Sputnik / Rodion Proca / Radio Sputnik Moldova
Radio Sputnik Moldova - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Agenția de știri și radio Sputnik Moldova va asigura tansmisiunea live varianta text, audio și video a mersului alegerilor prezidențiale care vor avea loc duminică, 30 octombrie.

CHIȘINĂU, 29 octombrie, Serviciul de presă Sputnik. În ziua alegerilor prezidențiale, care vor avea loc la 30 octombrie, Agenția de știri și radio Sputnik va avea o serie de relatări în direct din Centrul multimedia Sputnik-Moldova. Transmisiunea live poate fi accesată pe site-ul nostru la rubrica ”Moldova a intrat în perioada electorală pentru prezidențiale”.

Moldovan citizens residing in Russia read their ballots during a parliamentary election at the Moldovan embassy in Moscow, November 30, 2014. - Sputnik Moldova
Rezultatele alegerilor prezidențiale din Moldova

Relatările în direct vor include subiecte legate de mersul votării în cadrul scrutinului prezidențial, comentariile experților și politologilor pe marginea procesului de vot. În studioul Sputnik vor fi invitați directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice şi Securitate, fostul viceministru de Externe, Valeriu Ostalep, directorul adjunct al Institutului de Științe Politice și Juridice din cadrul AȘM, Victor Juc, ex-președintele Parlamentului, Iurie Roșca și alții. 

Informațiile de ultimă oră despre mersul scrutinului și rezultatele acestuia vor fi accesibile pe site-ul nostru și în edițiile speciale ale studioului radio Sputnik Moldova.

”Sputnik Moldova va relata despre cel mai important eveniment politic al anului, practic, în formatul 360 de grade. Cititorii și ascultătorii noștri vor obține cele mai obiectve și detaliate informații despre alegeri”, a declarat directorul general al Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuc. 

Alegerile prezidențiale în Moldova vor avea loc la 30 octombrie. Pentru prima dată în ultimii 16 ani, cetățenii vor alegere șeful statului în mod direct. Până în prezent președintele țării era ales de Parlament. 

Sputnik (sputniknews.com) este o Agenţie de știri şi radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogică, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik beneficiază 24 de ore din 24 de ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.


Fluxul de știri
0