Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marian Lupu, exclus oficial din cursa electorală

© Sputnik / Мирослав РотарьМаринан Лупу Marian Lupu
Маринан Лупу Marian Lupu - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Electorală Centrală a aprobat vineri retragerea candidaturii liderului Partidului Democrat, Marian Lupu din cursa prezidențială.

CHIȘINĂU, 28 oct – Sputnik. CEC a abrogat hotărârea privind înregistrarea lui Marian Lupu în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, înaintat de PDM, precum și a hotărârilor subsecvente acesteia.

Досрочные парламентские выборы в Молдавии - Sputnik Moldova
Societate
Câţi observatori vor sta cu ochii pe alegerile din Moldova

”Consiliile electorale de circumscripție și birourile electorale ale secțiilor de votare vor abroga hotărârile ce vizează acreditarea observatorilor și confirmarea reprezentanților cu drept de vot consultativ din partea concurentului electoral, dl Marian Lupu, precum și alte hotărâri emise în baza demersurilor respectivului concurent, se arată în comunicatul CEC.

Totodată, funcționarilor electorali din cadrul birourilor electorale ale secțiilor de votare, le va reveni sarcina de a aplica în buletinul de vot, în dreptul concurentului electoral Marian Lupu, ștampila cu mențiunea „Retras”.

La alegerile prezidenţiale din 30 octombrie vor concura astfel 9 candidaţi.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0