Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Furt în scuarul Catedralei Mitropolitane: un bărbat a rămas fără geantă

© Sputnik / Мирослав РотарьКафедральный собор Рождества Христова и колокольня
Кафедральный собор Рождества Христова и колокольня - Sputnik Moldova
Abonare
Un chișinăuian a rămas fără geanta în care erau bani și acte, după ce a lăsat-o pe o bancă din scuarul Catedralei Mitropolitane. Poliția a găsit hoțul la scurt timp.

CHIȘINĂU, 27 oct — Sputnik. Bărbatul a rămas fără geanta cu bani și acte chiar în scuarul Catedralei Mitropolitane din Chișinău. El a declarat despre pierdere la poliție, iar oamenii legii au început imediat să caute lucrurile furate.

După cum a explicat victima de 36 de ani, el a lăsat geanta pe bancă, după care aceasta a dispărut. În afara documentelor, acolo se mai aflau 350 de euro, 600 de lei și alte lucruri personale.

După ce au studiat înregistrările de pe camerele de supraveghere, polițiștii au stabilit că geanta a fost furată de un bărbat de 60 de ani, originar din Ialoveni. În înregistrare se vede cum acesta părăsește în grabă locul faptei.

După cum au informat organele de drept, geanta a fost găsită ulterior într-un container de gunoi, dar lucrurile de valoroase deja lipseau.

Infractorul riscă pentru fapta comisă o amendă de șase mii de lei, pedeapsa cu 120-240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau privaţiune de libertate pe un termen de doi ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0