Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

S-a stins lumina. Deconectări în masă de la energia electrică

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaОтключение электричества в доме
Отключение электричества в доме - Sputnik Moldova
Abonare
Locuinţele de pe unele străzi din Chișinău, din suburbii, centre raionale, din alte orașe și sate vor fi deconectate de la reţeaua de alimentare cu energie electrică.

CHIȘINĂU, 26 oct — Sputnik. Mai multe case de locuit din Chișinău și din ţară au rămas miercuri fără energie electrică. "Red Union Fenosa" a anunţat întreruperi programate a furnizării de energie electrică, în scopul îmbunătăţirii serviciilor prestate clienţilor.

Rețele electrice, electricitate - Sputnik Moldova
Reluarea importului de electricitate din Ucraina: cât va câștiga țara vecină

La Chișinău este vorba de mai multe locuinţe de pe străzile Varșovia, Lvov, Albișoara, Alexandru cel Bun, Bulgară, Dealul Schinoasei, Sihastrului, Cojocarilor, Sfântul Ștefan, Ismail, Calea Orheiului, Voluntarilor, Russo, Ginta Latină, Creangă, Botezatu, Grigore Vieru, Renașterii, Drăgan, Sadoveanu.

Întreruperi de curent au loc şi în unele suburbii ale capitalei — Durlești, Codru, Budești și Bubuieci.

Joi, fără energie electrică vor rămâne mai multe case din raionul Anenii Noi, satele Botnărești, Delacău și Mereni din același raion, din Basarabeasca, satul Bașcalia din același raion, Cahul, satele Burci-Moldoveni și Pașcani, satul Enichioi din raionul Cantemir, din raionul Comrat, satul Cotovscoe din același raion, Călărași, satul Horodiște din același raion, orașul Căinari, satele Baimaclia, Baurci, Coșcalia, Hagimus, Tocuz, Ucrainca din raionul Căușeni, satul Chiriet-Lunga din raionul Ceadâr-Lunga, Cimișlia, satele Hârtopul Mare și Stețcani din raionul Criuleni, satele Bobeica, Dahnovici, Vama Leușeni, Logănești din raionul Hâncești, dar și mai multe localități din raioanele Ialoveni, Leova, Nisporeni, Orhei, Strășeni, Ștefan-Vodă, Taraclia, Telenești și Vulcănești.

Adresele exacte unde se vor efectua deconectările, dar și durata acestora, le puteți găsi aici.

Fluxul de știri
0