Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce l-a determinat pe Chirtoacă să contramandeze ședința CMC

© Sputnik / Miroslav RotariДорин Киртоакэ
Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a abrogat dispoziția semnată de Nistor Grozavu cu privire la convocarea ședinței Consiliului Municipal Chișinău.

CHIȘINĂU, 26 oct – Sputnik. Miercuri, Primăria municipiului Chişinău a anunțat că edilul-şef al Capitalei, Dorin Chirtoacă, a abrogat dispoziţia privind convocarea şedinţei Consiliului Municipal Chişinău. Această decizie a fost luată în urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii fracţiunilor din cadrul Consiliului Municipal. Sursa nu precizează însă motivul contramandării ședinței.

Potrivit serviciului de presă al Primăriei, şedinţa Consiliului municipal, planificată pentru data de 27 octombrie, va fi convocată într-o altă zi.

Anterior, viceprimarul Capitalei, Nistor Grozavu, a semnat o dispoziție privind convocarea şedinței extraordinare a CMC în data de 27 octombrie curent, primarul Chirtoacă fiind plecat din ţarî la acel moment.

Fluxul de știri
0