Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Carnagiu pe şoseaua Chişinău-Cimişlia: patru morţi şi un copil rănit

© Sputnik / Vladimir PolusatovSticlă pe asfalt după accident rutier
Sticlă pe asfalt după accident rutier - Sputnik Moldova
Abonare
Accidentul a avut loc în jurul orei 12.00 la kilometrul 50 pe şoseaua Chişinău-Cimişlia, în apropiere de localitatea Gura Galbenei.

CHIŞINĂU, 26 oct – Sputnik. Patru persoane, doi bărbaţi şi două femiei, au murit în amiaza acestei zile într-un accident teribil care a avut loc pe drumul Chişinău – Cimişlia.

„Accidentul a avut loc în jurul orei 12.00 la kilometrul 50 pe şoseaua Chişinău-Cimişlia, în apropiere de localitatea Gura Galbenei. Un automobil Audi în care se aflau 5 persoane, printre care un minor, s-a izbit violent într-un TIR”, a declarat pentru Sputnik Moldova ofiţerul de presă al Departamentului Situaţiilor Excepţionale (DSE), Diana Ţurcan.

Accident cu implicarea microbusului de ruta Chișinău - Ungheni - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Grav accident rutier în raionul Hâncești. Un copil a murit

În urma impactului, cei patru maturi care se aflau în automobilul Audi au murit pe loc. Copilul care se afla în acelaşi vehicul a fost rănit şi transportat de urgenţă la spital.

„Intervenţia salvatorilor a fost necesară pentru a scoate din maşină corpul unei persoane decedate, care era prins în fiarele contorsionate”, a precizat Ţurcan.

Potrivit informaţiilor preliminare ale poliţiei, automobilul, care se îndrepta dinspre Chişinău, a ieşit pe contrasens şi s-a izbit în camion.

Oamenii legii investighează toate circumstaţele producerii accidentului.

Fluxul de știri
0