Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Conferinţa de presă susţinută de Renato Usatîi

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
La 26 octombrie, ora 13.00, la Centrul Internațional de Presă Multimedia al AIȘ "Rossia Segodnea" (Moscova) a avut loc conferința de presă a lui Renato Usatîi.

Conferință de presă susţinută la Moscova de șeful "Partidului Nostru", primarului orașului Bălți, politicianul de opoziție Renato Usatîi..

În preajma alegerilor prezidențiale din Moldova, programate pentru 30 octombrie, în țară s-a declanșat un nou scandal politic.

La 16 octombrie, împotriva lui Renato Usatîi a fost intentat un dosar penal pentru escrocherie și tentativă de asasinat, iar la 24 octombrie judecătoria a decizia arestarea acestuia pentru 30 de zile și anunțarea lui în căutare internațională. Nu sunt primele represiuni asupra politicianului de opoziție din Moldova. În cadrul conferinței de presă de la Moscova s-a discutat despre situația din Moldova în preajma alegerilor prezidențiale, despre scandalurile care zguduie societatea moldovenească.

Fluxul de știri
0