Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tinerele talente din Moldova continuă să cucerească show-ul "Golos. Deti"

© Photo : protv.mdЭмили Истрате
Эмили Истрате - Sputnik Moldova
Abonare
Tânăra interpretă din Moldova Emily Istrate a trecut cu succes de audierile pentru show-lu ucrainean "Golos. Deti". Acum Istrate este în echipa Tinei Karol.

CHIȘINĂU, 25 oct — Sputnik. Chişinăuianca de 12 ani Emily Istrate participă la versiunii ucrainene a popularului proiect de televiziune "Golos. Deti" ("Vocea. Copii").

În timpul audierilor pentru concurs, compatrioata noastră a evoluat cu piesa "Hora din Moldova" a cunoscutei interprete Nelly Ciobanu.

Doi dintre juraţi, Tina Karol și Potap, s-au întors spre aceasta. Emiliy a izbucnit în lacrimi din cauza emoțiilor. Iar Potap, pentru a o liniști, s-a ridicat pe scenă, a îmbrățișat-o și chiar a salutat-o cu "Bună seara!"

Emiliy a ales echipa Tinei Karoli și acum speră să ajungă în finală.

Într-un interviu pentru reporterii popularului proiect televizat, Emily a mărturisit că a decis să vină la show pentru ca vrea să o cunoască întreaga lume. Ea a mai spus că este fan al lui Justin Biber.

Cu ceva timp în urmă, Emily a evoluat la festivalul muzical din Rusia "Novaia Volna — 2016".

Anterior, la versiunea proiectului "Golos. Deti" din Rusia a mai participat o tânără interpretă din Moldova, Eva Timuș, iar recent participantă a show-ul televizat de la "Pervîi Canal" a devenit Iuliana Beregoi, o fetiţă de 11 ani din Orhei>>>.

Fluxul de știri
0