Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Șalaru s-ar fi certat cu Ghimpu din cauza Alinei Zotea

© Sputnik / Мирослав РотарьГимпу Шалару Ghimpu Salaru
Гимпу Шалару Ghimpu Salaru - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În plină campanie electorală, în Partidul Liberal ar mocni, potrivit unor surse, un scandal de proporții. Cauza acestuia ar fi fotomodelul și actualul deputat Alina Zotea, din cauza căreia Mihai Ghimpu și Anatol Șalaru nu mai apar împreună în public.

CHIȘINĂU, 25 oct — Sputnik. Fostul membru al echipei PL, Oleg Cernei, care a făcut parte din fracțiunea liberalilor în Consiliul Municipal Chișinău, sugerează că în relația dintre Mihai Ghimpu și Anatol Șalaru ar fi intervenit Alina Zotea.

În comentariile sale de pe Facebook, Cernei întreabă de ce ministrul Șalaru, care se declară și el adept al unirii cu România, nu îl susține pe Mihai Ghimpu.

În discuție au intervenit și unii susținători ai liderului PL. Ei au afirmat că Șalaru nu și-ar permite să facă campanie electorală deoarece este ministru. Este de remarcat faptul că alți liberali cu funcții importante în Executiv, de exemplu Valeriu Munteanu și Ion Ceban, fac în mod deschis agitaţie pentru Ghimpu.

Din păcate, Mihai Ghimpu nu a fost de găsit pentru a comenta afirmațiile lui Oleg Cernei.

Fluxul de știri
0