Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Gimnaziu evacuat din cauza unui pachet cu gunoi

© Sputnik / Евгений ПанасенкоСлужебная собака
Служебная собака - Sputnik Moldova
Abonare
Aproximativ 700 de elevi și profesori ai gimnaziului au fost evacuați marți de pe teritoriul instituției de învățământ, după ce a fost descoperită o geantă suspectă.

CHIȘINĂU, 25 oct — Sputnik. Marți, pe teritoriul Gimnaziului nr.17 din Nijni Novgorod a fost descoperită o geantă suspectă, fără proprietar. Din această cauză a fost luată decizia de a evacua din clădire elevii și pedagogii. De pe teritoriul instituției de învățământ au fost evacuate în total aproximativ 700 de persoane.

"În urma verificărilor, s-a constatat că în pachetul descoperit era gunoi. Nu există niciun pericol", a transmis serviciul de presă al Direcției de Stat a MAI pentru regiunea Nijnegorodsk.

În timpul în care au fost efectuate verificările, elevii au fost amplasați în grădinițele de copii care se află în apropierea gimnaziului. Unii dintre ei au fost luați acasă de părinți.

Fluxul de știri
0