Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie de neimaginat: mamă şi fiu au murit într-o noapte

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
O femeie în vârstă de 46 de ani și un bărbat în vârstă de 24 de ani au fost găsiți fără suflare în propria locuință.

CHIŞINĂU, 24 oct – Sputnik. Două persoane au decedat, intoxicate cu monoxid de carbon. Tragedia a avut loc, duminică, 23 octombrie, în localitatea Miciurin, raionul Drochia.

O femeie  în vârstă de 46 de ani și un bărbat în vârstă de 24 de ani au fost găsiți fără suflare în propria locuință. Mama și feciorul au fost depistați de un alt fiu, după ce ambii nu dădeau semne de viață.

Лилиана Пушкашу - Sputnik Moldova
Soba defectă care elimină monoxid de carbon te ucide încet, dar sigur

Angajații organelor de drept și specialiști din cadrul Serviciului Situații Excepționale au intervenit La fața locului pentru investigarea situației. Primele cercetări au arătat că oamenii, cel mai probabil au murit intoxicați cu monoxid de carbon, emanat de la o sobă ce încălzea locuința.

Toate circumstanțele și cauza producerii tragediei urmează a fi elucidate de organele de drept. Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale atenționează populația despre respectarea regulilor de utilizare a sobelor și aparatelor electrice de încălzit. Pompierii recomandă să fie utilizate doar sursele de încălzire verificate, iar în cazul defecțiunilor să fie reparate până la exploatarea acestora în sezonul de încălzire.

Fluxul de știri
0