Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Au apărut imagini video cu prăbușirea avionului în Malta

© REUTERS / Darrin Zammit-LupiНа Мальте рухнул самолет
На Мальте рухнул самолет - Sputnik Moldova
Abonare
Pe rețelele de socializare au apărut imagini video cu avionului care s-a prăbușit luni în Malta. Potrivit ultimelor informații, în avion se aflau cinci persoane. Nici una dintre acestea nu a supraviețuit.

CHIȘINĂU, 24 oct — Sputnik. Portalul Times of Malta relatează că nimeni nu a supraviețuit în urma prăbușirii avionului în Malta. 

Serviciile de urgență sunt la fața locului, iar zborurile spre și dinspre Aeroportul Internațional din Malta au fost oprite. Într-o declarație, autorităţile malteze au anunțat că aerodromul rămâne închis până la o notificare ulterioară, aducând scuze pasagerilor pentru incomodităţile create.

Rapoartele inițiale au sugerat că avionul ar fi fost închiriat de către Frontex, agenția UE de gestionare a frontierelor. Frontex a negat ulterior aceste informaţii 

​În această dimineață, un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în Malta. Avionul a decolat de pe Aeroportul Malta şi se îndrepta spre Misrata.

Potrivit ultimelor date, în avion se aflau cinci persoane și nimeni nu ar fi supraviețuit.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini video cu catastrofa aviatică. Momentul căderii avionului a fost înregistrat de o cameră video aflată în salonul unei mașini care se deplasa în apropierea locului catastrofei.

Fluxul de știri
0