Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Istoria de succes a Mariei Bivol, una dintre femeile care schimbă Moldova

© Sputnik / Miroslav RotariМария Бивол
Мария Бивол - Sputnik Moldova
Abonare
Este profesoară de educație civică, președinte al Asociației Obștești "Alternativa", specialist comunicare în cadrul primăriei Costești, raionul Ialoveni, soție și mamă a unei fetițe, se numește Maria Bivol și are doar 26 de ani. Cum le reușește pe toate ne-a spus chiar ea, în cadrul unui interviu realizat în studioul Sputnik Moldova.
Istoria de succes a Mariei Bivol, una dintre femeile care schimbă Moldova

Este femeia care nu va spune "nu pot " atunci când vine vorba de problemele comunității. De zece ani face voluntariat, iar acum este în fruntea unei asociații obștești care implementează proiecte sociale menite să dezvolte localitatea Costești din raionul Ialoveni. Ne-a mărturisit că și atunci când era însărcinată a făcut voluntariat, iar acum fetița o însoțește oriunde. Am discutat cu Maria Bivol despre istoria de succes a Centrului de zi pentru bătrâni din Costești și a Centrului de sănătate prietenos tinerilor "Avante", două proiecte în care a depus suflet. Este sigură că satele noastre au viitor, chiar dacă mulți trâmbițează că localitățile rurale sunt sortite dispariției.

Autor: Cristina Dănuță

Fluxul de știri
0