Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Octavian Bodișteanu a fost suspendat din funcție

© Ministerul Economiei al Republicii Moldova Министерство экономики Молдовы
Министерство экономики Молдовы - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Economiei a stopat eliberarea licențelor în domeniul jocurilor de noroc. Conducerea Camerei de Licențiere a fost suspendată din funcție. A fost numit un administrator interimar.

CHIȘINĂU, 22 oct – Sputnik. Sâmbătă, Ministerul Economiei a luat act de rezultatele controlului efectuat de către Inspecția Financiară la Camera de Licențiere și a suspendat din funcție conducerea instituției până la finalizarea procesului penal inițiat în urma perchezițiilor din această dimineață.

Mascat CNA НАЦ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Percheziții la Camera de Licențiere. 5 persoane au fost reținute

Totodată, Ministerul Economiei a stopat procesul de eliberare a licențelor în domeniul jocurilor de noroc în legătură cu depistarea abaterilor de la norma legală în procesul de eliberare a licențelor în domeniul dat.

Pentru asigurarea activității Camerei de Licențiere, Ministerul Economiei a numit un administrator interimar, iar colaboratorii instituției au fost încurajați să colaboreze cu organele de anchetă în procesul de elucidare a acestui caz.

Sâmbătă, au avut loc percheziții la Camera de Licențiere de pe lângă Ministerul Economiei al Republicii Moldova în urma cărora au fost reținuți 5 angajați ai instituției pentru depășirea atribuțiilor de serviciu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Centrului Naţional Anticorupţie, Angela Starinschi, printre persoanele reținute se află și adjunctul directorului Camerei de Licenţiere.

Fluxul de știri
0