Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un microbuz a luat foc chiar la stația de deservire tehnică

© Facebook / Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAIМикроавтобус сгорел на станции техобслуживания
Микроавтобус сгорел на станции техобслуживания - Sputnik Moldova
Abonare
Un microbuz a fost mistuit de flăcări. Acesta se afla la o stație de deservire tehnică de pe strada Muncești din Capitală. În urma incendiului au avut de suferit și alte automobile parcate în preajmă.

CHIȘINĂU, 21 oct – Sputnik. În seara zilei de joi, pompierii au fost alertați pentru a stinge un microbuz care a fost cuprins de flăcări pe teritoriul unei stații de deservire tehnică de pe strada Muncești din Capitală.

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al RM, a luat foc un microbuz de model „Mercedes Sprinter”. La fața locului au intervenit două autospeciale. Focul a reușit să afecteze și alte două automobile parcate în apropiere.

Incendiul a fost localizat în scurt timp, înainte de a reuşi să se extindă. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului.

Fluxul de știri
0