Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

În lipsa lui Chirtoacă, Grozavu convoacă ședința extraordinară a CMC

© Sputnik / Мирослав РотарьДорин Киртоакэ
Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Viceprimarul municipiului Chișinău Nistor Grozavu a semnat vineri o dispoziție privind convocarea şedinței extraordinare a CMC în data de 27 octombrie curent.

CHIȘINĂU, 21 oct — Sputnik. În lipsa lui Dorin Chirtoacă, primarul general al municipiului Chișinău, care se află într-o vizită de câteva zile în Franța, atribuțiile edilului au fost preluate de viceprimarul Nistor Grozavu. Acesta a emis astăzi o dispoziție privind convocarea unei ședințe extraordinare a Consiliului Municipal Chișinău.

„În conformitate cu dispoziţia primarului general al municipiului Chişinău, nr. 5 CMC din 21.10.2016 "Cu privire la convocarea şedinţei extraordinare a Consiliului municipal Chişinău", pe 27 octombrie 2016, ora 10.00, va avea loc şedinţa extraordinară a Consiliului municipal Chişină", transmite Primăria Chișinău.

Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Politică
Colegii lui Chirtoacă sunt îngrijorați: a dispărut după anunțul că divorțează

Conform dispoziției primarului general nr. 630-dc din 17 octombrie 2016 „Cu privire la deplasarea dlui Dorin Chirtoacă la Strasbourg (Franța) și delegarea exercitării atribuțiilor primarului general viceprimarului Nistor Grozavu", Nistor Grozavu a fost numit primar general interimar.

Totodată, nu putem să nu observăm o gafă a celor care au postat comunicatul pe site-ul Primăriei specificând „În conformitate cu dispoziţia primarului general al municipiului Chişinău", pe când dispoziția este semnată de primarul general interimar, numit Nistor Grozavu, iar Dorin Chirtoacă, care deține funcția de primar general, nu putea face acest lucru, deoarece este plecat în deplasare.

Comunicatul primăriei Chișinău
Comunicatul primăriei Chișinău - Sputnik Moldova
Comunicatul primăriei Chișinău

 

Fluxul de știri
0