Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A fost divulgată denumirea băncii jefuite. Reacția autorităților

© Sputnik / Алексей Даничев / Accesați arhiva multimediaSafeu la o bancă comercială
Safeu la o bancă comercială - Sputnik Moldova
Abonare
Persoana care a făcut joi declarații pentru Sputnik despre faptul că celula din safeul bancar în care păstra bani a fost jefuită, a venit vineri cu noi detalii, divulgând denumirea instituției bancare respective.

CHIȘINĂU, 21 oct — Sputnik. Femeia ne-a informat că reprezentanții băncii au anunțat-o că va fi chemată la procuratură, pentru a depune mărturii.

„Nu a apărut nimic nou. Nici nu mai știu la cine să apelez sau de cine să întreb. Cei de la bancă mi-au spus că voi fi invitată la procuratură, însă nu am fost chemată", declară femeia.

Celule individuale in sistemul de safeu bancar - Sputnik Moldova
Societate
La Chișinău a fost prădată o bancă: au dispărut bani, aur, diamante

Totodată, aceasta a declarat că se teme pentru siguranța personală și a rugat să nu-i facem public numele.

„Vă rog să nu-mi dați numele, pentru că toate băncile sunt un fel de grupări criminale, care sunt în stare de orice", a mai subliniat ea.

Potrivit dânsei, incidentul s-a produs la filiala 060 a FinComBank de pe bulevardul Moscovei din Chișinău. Ea a mai declarat că din informațiile de care dispune, victime ar fi doar la această filială.

Joi, surse din cadrul poliției moldoveneşti au confirmat că Procuratura sectorului Râșcani din Chișinău gestionează un dosar penal privind furturi în proporții deosebit de mari din celulele individuale dintr-o filială a unei bănci din Chișinău. Fiind solicitați de Sputnik, reprezentanții procuraturii nu au confirmat, dar nici nu au infirmat aceste informații, recomandându-ne să apelăm „la sursele noastre”.

Fluxul de știri
0