Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Adrian Pleșca: pot să ridic mingea la fileu Ministerului Educației

© Photo : Arhiva personală a lui Adrian PleșcaAdrian Pleșca
Adrian Pleșca - Sputnik Moldova
Abonare
Tânărul moldovean Adrian Pleșca, cunoscut pentru activitățile civice realizate în cadrul proiectului "Orașul Meu", a devenit președintele Asociației Europene a Studenților (EUPAS). Devenind astfel primul președinte est-european în fruntea acestei organizații.
Adrian Pleșca: Pot să ridic mingea la fileu Ministerului Educației

Deși a devenit recent funcționar european, Adrian Pleșca deja își cunoaște clar obiectivele pe care vrea să le atingă. El a declarat pentru Sputnik Moldova că va munci în primul rând pentru "modificarea sistemului educațional învechit, existent încă în multe țări europene". Tânărul nu a ezitat să critice dur Ministerul Educației din Republica Moldova despre care spune că "mai are mult de lucrat la ceea ce înseamnă transparență decizională."

Adrian Pleșca susține că din funcția pe care o deține, cea de președinte al EUPAS, nu va promova doar interesele elevilor din Republica Moldova, dar ale tuturor elevilor din țările est-europene.

Autor: Cristina Danuță

Fluxul de știri
0