Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Oficial: Andrei Năstase a fost scos din cursa electorală

© Sputnik / Rodion ProcaAndrei Năstase
Andrei Năstase - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Comisia Electorală Centrală a luat act de demersul concurentului electoral Andrei Năstase, desemnat de către Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”, privind retragerea sa din campania electorală pentru alegerile la funcția de președinte.

CHIȘINĂU, 21 oct – Sputnik. Comisia Electorală Centrală (CEC) a luat act, vineri, de demersul concurentului electoral Andrei Năstase, desemnat de către Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”, privind retragerea sa din campania electorală pentru alegerile la funcția de Președinte al Republicii Moldova din 30 octombrie.

Валерий Осталеп - Sputnik Moldova
Candidatul unic nu va ajunge în turul doi. Iată de ce

Potrivit aceleiași hotărâri, Andrei Năstase va trebui să prezinte, în decurs de 24 de ore, raportul despre mijloacele bănești acumulate și cheltuielile efectuate în campania sa electorală.

Tot vineri, în urma demersului concurentului electoral Maia Sandu, desemnată de către partidul Politic ”Partidul Acțiune și Solidaritate”, CEC și-a modificat hotărârea anterioară, substituind vechiul simbol electoral al concurentului la funcția de președinte al Republicii Moldova cu noul simbol propus.

Fluxul de știri
0