Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un fumător şi-a găsit sfârşitul chiar în patul în care dormea

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaВ Российской Федерации вступает в силу новый "Технический регламент на табачную продукцию"
В Российской Федерации вступает в силу новый Технический регламент на табачную продукцию - Sputnik Moldova
Abonare
Obișnuința de a fuma în pat a avut consecinţe nefaste pentru un locuitor al orașului Slobozia.

TIRASPOL, 18 oct — Sputnik, Irina Leahova. Un muc de țigară nestins a provocat un incendiu într-o casă particulară din Slobozia (oraș din Transnistria), în urma căruia şi-a pierdut viaţa o persoană, transmite serviciul de presă al MAI al nerecunoscutei RMN.

Un echipaj al salvatori s-a deplasat la casa din strada Dzerjinski. Incendiul care a cuprins o suprafață de 17 metri pătrați a fost lichidat în timp de o oră.

"În una din camere incendiul a afectat mobila, lucrurile personale și podeaua de lemn. Salvatorii au descoperit pe canapeaua fumegândă cadavrul unui bărbat de 57 de ani", a relatat serviciul de presă al departamentului de pompieri.

Potrivit unei versiuni prealabile a specialiștilor, incendiul a izbucnit din cauza unui muc de țigară nestins, ia bărbatul a decedat din cauza intoxicării cu fum. Rudele au menţionat că acesta obişnuia deseori să fumeze în pat.

Circumstanţele incidentului se investighează.

Fluxul de știri
0