Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce a declarat un profesor universitar despre Chirtoacă și URSS

© Sputnik / Miroslav RotariDorin Chirtoacă
Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
Un profesor de matematică superioară și informatică din cadrul unei universități de prestigiu din Moldova l-a făcut praf pe primarul Dorin Chirtoacă. El consideră că anume Chirtoacă este vinovat de haosul din capitală și nu ”mâna Moskovei”.

CHIȘINĂU, 17 oct – Sputnik. Vitalie Mititelu, lector la Universitatea de Studii Europene din Chișinău îl critică dur pe primarul Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook. El este revoltat din cauza ambuteiajelor create în dimineața zilei de luni, după ce a fost sistată circulația pe mai multe străzi din centrul orașului.

”Cât rău a făcut Chișinăului Chirtoacă în 9 ani nu a făcut Uniunea Sovietică în toți anii cât am făcut parte din URSS”, notează Mititelu.

Profesorul de matematică superioară și informatică consideră că anume el este vinovat de haosul din oraș, și nu ”mâna Moscovei” pe care o invocă atât de des edilul. Vitalie Mititelu consideră că anume incompetenţa şi lipsa de perspicacitate a primarului este de vină pentru proasta gestionare a municipiului

 

Fluxul de știri
0