Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Alertă într-un mall din capitală: au leşinat 60 de persoane

© Video: Youtube / Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al MAIВ торговом центре Кишинева 60 человек потеряли сознание
В торговом центре Кишинева 60 человек потеряли сознание - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În timpul documentării unui act de corupţie într-un centru comercial din Chişinău, 60 de persoane au leşinat instantaneu.

CHIŞINĂU, 17 oct – Sputnik. Şaizeci de persoane au leşinat instantaneu într-un mall din Chişinău. Evenimentul face parte din cadrul unei acţiuni desfăşurată de  Serviciul protecție internă și anticorupție (SPIA) al Ministerului Afacerilor Interne.

SPIA a desfășurat un Flash Mob într-un centru comercial din capitală, prin intermediul căruia a fost transmis mesajul „Corupția este ca un virus mortal, nu o lăsa să te infesteze!”.

La Flash Mob au participat peste 60 de persoane, care la un moment dat au căzut, simulând leșinul și rămânând nemișcați, în timp ce în prezența lor avea loc un act de corupție.

„Prin intermediul acestui Flash Mob, Serviciul protecție internă și anticorupție al MAI a încercat să atragă atenția asupra fenomenului corupției și asupra faptului că, aceasta înseamnă mai mult decât dare și luare de mită, având urmări de lungă durată mult mai grave”, anunţă instituţia.

Fluxul de știri
0