Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cine va învinge la prezidențiale în Moldova? Pronosticul unui prezicător renumit

© Sputnik / Alexandr Polegenko / Accesați arhiva multimediaВыборы в Государственную Думу РФ
Выборы в Государственную Думу РФ - Sputnik Moldova
Abonare
Cunoscutul prezicător Moisei Lepădatu este de părere că alegerile prezidențiale din 30 octombrie se vor deosebi esențial de cel acare au avut loc anterior.

CHIȘINĂU, 16 oct — Sputnik. Alegerile pentru funcția de președinte al Republicii Moldova vor decurge într-o atmosferă calmă, însă alegătorii vor manifesta multă prudență, întrucât marea parte a celor care vor merge la urne deja a decis cine va fi viitorul președinte, a declarat Moisei Lepădatu pentru Sputnik.

paşaport - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Cine va putea vota cu paşapoartele expirate la alegerile prezidenţiale

El susține că în turul doi vor ajunge Marian Lupu și Igor Dodon.

„Văd un om înalt, cu vârsta de aproximativ 50 de ani,. Are doi copii, a ocupat timp îndelungat diferite funcții înalte. Are vederea slabă, poartă ochelari. Are o vorbire frumoasă, dar nici el nu crede în ceea ce spune. Nu crede și nici nu face ceea ce spune. Este un om din Partidul Democrat. Al doilea om a fost de asemenea în funcții înalte când era în Partidul Comunist, iar acum are partidul său, eu văd drapele roșii. El înclină mai mult spre Rusia. Are trei fii", a prezis Lepădatu.

Prezicătorul a avertizat că situația calmă nu trebuie să fie un motiv de prea mare optimism și că sunt posibile manifestări ale nemulțumirii sau chiar o răscoală.

Alegeri 2015 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
CEC a decis câte buletine de vot vor fi tipărite pentru alegerile prezidenţiale

În turul întâi candidatul socialiștilor ar putea să acumuleze între 38 și 42 la sută. Acesta va fi sprijinit de Renato Usatîi, a spus prezicătorul.

„Ei vor fi împreună, sunt sigur sută la sută", a subliniat el.

Totodată el a prezis vremuri mai bune și o ușoară înviorare economică în Moldova.

Lepădatu a ajuns în 2011 în finala „Luptei prezicătorilor", care a avut loc la Kiev. În această competiție au participat 213 de prezicători din toată lumea.

Fluxul de știri
0