Impact violent între un autobuz și un camion, soldat cu cinci victime

© SputnikАвария на трассе Владикавказ-Беслан
Авария на трассе Владикавказ-Беслан - Sputnik Moldova
Abonare
Cinci persoane au decedat, iar alte 25 au fost rănite în urma coliziunii unui autobuz de pe rută Moscova–Erevan cu un camion, pe o şosea din Osetiei de Nord.

CHIȘINĂU, 14 oct — Sputnik. Un autobuz de pasageri „Mercedes" care se deplasa pe ruta Moscova—Erevan s-a tamponat cu un camion „Scania" la kilometrul 8 pe drumul Beslan — Vladicavcaz, transmite Sputnik Armenia.

„Cinci persoane au murit și 25 sunt rănite", au anunțat responsabili de la direcția principală Osetia de Nord a Ministerului Situațiilor Excepționale al Rusiei.

Авария - Sputnik Moldova
Accident grav cu implicarea unui autobuz de pasageri. 8 persoane au murit

Printre răniți sunt patru copii. Toate persoanele care au avut de suferit au fost internate la spitalul clinic republican de urgență din Vladicavcaz.

În noiembrie trecut, pe drumul M-4 din regiunea Tula, un alt autobuz de pe ruta Moscova — Erevan în care se aflau 60 de pasageri, toți cetățeni ai Armeniei, a fost implicat într-un accident rutier. Ca urmare, nouă persoane au decedat și 46 au avut de suferit, dintre care 32 au fost spitalizate.

În luna mai, într-un accident rutier produs pe drumul de munte Țhinval — Kanceaveti din Osetia de Sud și-au pierdut viața șase ofițeri ai Forțelor Armate din Federația Rusă, iar 16 au fost răniți.  Autobuzul a ieșit de pe şosea, s-a izbit în zidul de protecție și s-a prăbușit în prăpastie, din cauza că a cedat sistemul de frânare.

© SputnikAccident pe traseul Vladikavkaz-Beslan
Accident pe traseul Vladikavkaz-Beslan - Sputnik Moldova
Accident pe traseul Vladikavkaz-Beslan
Fluxul de știri
0