Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Şoc pentru un bărbat din Rezina: s-a trezit cu un cadavru alături

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a descoperit în curtea casei sale cadavrul unui tânăr de 27 de ani. Incidentul a avut loc în satul Ţareuca, raionul Rezina.

CHIŞINĂU, 14 oct – Sputnik. Un locuitor din satul Ţareuca, raionul Rezina, a ajuns în stare de şoc după ce a descoperit un cadavru în ograda sa. Potrivit Inspectoratului de Poliţie din Rezina, incidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni.

Дорожная полиция - Sputnik Moldova
Societate
Cadavru descoperit în scuarul Catedralei

După ce s-a trezit dimineaţa, gospodarul a mers să vadă cum stau lucrurile în curtea casei, dar a fost cutremurat de ce a găsit. El a descoperit cadavrul unui bărbat de 27 de ani din aceeaşi localitate. 

Omul a anunţat imediat poliţia, care a venit la faţa locului. Oamenii legii au descoperit pe trupul victimei multiple leziuni.

În câteva zile, poliţia a descoperit crima. Tânărul de 27 de ani a fost bătut de un minor de 14 ani şi un adolescent de 18 ani, la fel locuitori din Ţareuca. Bătaia s-a iscat în urma unui conflict. Cei doi au bătut victima până a murit. După ce au realizat ce au făcut, infractorii au târât cadavrul şi l-au atuncat în cea mai apropiată gospodărie.

Pe numele celor doi tineri a fost deschis dosar penal pentru omor. Băiatul de 18 ani a fost reţinut, iar minorul este cercetat în stare de libertate. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi riscă închisoare de până la 15 ani.

Fluxul de știri
0