Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Măsuri de securitate sporite în Chişinău, de hramul oraşului

© Sputnik / Miroslav RotariChișinău 580 de ani
Chișinău 580 de ani - Sputnik Moldova
Abonare
În legătură cu desfăşurarea manifestărilor dedicate sărbătorii „Hramul oraşului Chişinău“, angajaţii Inspectoratului Național de Patrulare vor asigura ordinea publică și securitatea rutieră în capitală.

CHIŞINĂU, 14 oct – Sputnik. Angajații Inspectoratului Național de Patrulare vor asigura ordinea publică și securitatea rutieră în capitală în legătură cu desfăşurarea manifestărilor dedicate sărbătorii „Hramul oraşului Chişinău“.

Pe durata desfășurării evenimentului, în capitală şi în suburbii vor fi intensificate acţiunile de patrulare. Circulaţia transportului va fi sistată pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, pe segmentul dintre străzile Ismail – Maria Cebotari până la data de 15 octombrie, ora 06:00.

Ziua Orașului Chișinău День города Кишинев - Sputnik Moldova
Societate
Ce surprize ne aşteaptă de Hramul Chișinăului

În vederea neadmiterii creării ambuteiajelor şi periclitării circulaţiei rutiere, ofițerii de patrulare vor dirija fluxul participanţilor la trafic şi redirecţiona deplasarea transportului pe parcursul desfăşurării manifestaţiilor.

Totodată, persoanele care vor avea un comportament violent sau se vor afla în stare de ebrietate avansată vor fi evacuate din zona de desfăşurare a manifestărilor.

De asemenea, va fi interzis accesul la eveniment al persoanelor care deţin obiecte ce pun în pericol securitatea oamenilor.

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă cetățenii să aibă grijă de bunurile personale, iar în caz de necesitate să solicite ajutorul celui mai apropriat polițist.

Fluxul de știri
0