Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum va circula transportul din capitală de Ziua Oraşului

© Sputnik / Мирослав РотарьДорожный знак у здания мэрии Кишинева
Дорожный знак у здания мэрии Кишинева - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Primăria municipiului Chișinău informează că de Hramul orașului circulația transportului urban pe anumite porțiuni va fi reorganizată. Transportul public va fi organizat după un program special.

CHIȘINĂU, 13 oct – Sputnik. Joi, primăria Capitalei a anunțat că, începând cu ora 22.00 a zilei de astăzi și până pe 15 octombrie, ora 5.00, circulația transportului urban de călători pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Mihai Viteazul — Ismail va fi sistată.

Astfel, de Hramul orașului, va fi oprită circulaţia transportului pe străzile Columna şi Alexandru cel Bun, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni — str. A. Puşkin. Totodată, primăria anunță că circulaţia transportului public va fi organizată conform unui program special.

Пробки Кишинева - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Chișinăul paralizat: 22 de străzi au fost închise

Troleibuze

Troleibuzele de pe rutele nr. 1, 5, 8, 22 şi 28, în direcţia sectorului Botanica — de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile A. Şciusev, Bucureşti, Ciuflea şi în continuare pe traseele stabilite, iar în direcţia sectorului Buiucani — de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Ciuflea, Bucureşti, A. Şciusev, Mihai Viteazul, Columna, H. Coandă, Piaţa „Dimitrie Cantemir" şi în continuare pe traseele stabilite;

Troleibuzele de pe ruta nr. 4, în direcţia sectorului Botanica — de pe str. A. Şciusev pe străzile Bucureşti, Ciuflea şi în continuare pe traseul stabilit, iar în direcţia sectorului Buiucani — de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Ciuflea, Bucureşti, A. Şciusev, Vasile Lupu şi în continuare pe traseul stabilit;

Itinerarul rutei nr. 2 se modifică după cum urmează: de la str. Gh. Asachi pe străzile Pan Halippa, Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit; Troleibuzele de pe rutele nr. 7, 24, 25 şi 29 îşi vor scurta traseul şi vor circula doar până la str. Albişoara; Itinerarul rutei nr. 10 se divizează în două părţi: prima parte — de la str. Studenţilor până la str. Albişoara, iar a doua parte — de la str. Mioriţa până la str. Bucureşti.

Autobuze

Itinerarul rutelor nr. 3, 17, 46, A şi 122 se stabileşte pe str. Bucureşti în ambele direcţii; Itinerarul rutei nr. 18, 33, 44 şi 49 se modifică după cum urmează: de la str. Tighina pe străzile Columna, Ismail şi în continuare conform direcţiilor respective; Itinerarul rutei nr. 5 se divizează în două părţi: prima parte — de la str. N. Milescu-Spătarul până la str. Albişoara, iar a doua parte — de la bd. Cuza-Vodă până la str. Ismail.

Microbuze

Itinerarul rutelor de microbuz care circulă pe str. Alexandru cel Bun, în direcţia sectorului Buiucani, se modifică după cum urmează: de pe str. Alexandru cel Bun pe str. A. Puşkin, str. Ierusalim, bd. Gr. Vieru, str. Cosmonauţilor, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. Alexandru cel Bun şi în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

© Sputnik / Nicolai KibichChșinău – 580 de ani: cum vom sărbători
Chșinău – 580 de ani: cum vom sărbători - Sputnik Moldova
Chșinău – 580 de ani: cum vom sărbători
Fluxul de știri
0