Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sputnik Moldova - victimă a intemperiilor

© Sputnik / Miroslav RotariПоследствия дождя
Последствия дождя - Sputnik Moldova
Abonare
În mai multe localități din țară au fost înregistrate cazuri de prăbuşire a copacilor peste automobile în care se aflau persoane. Salvatorii au intervenit la fața locului. A avut de suferit şi autoturismul şoferului Sputnik Moldova.

CHIȘINĂU, 12 oct – Sputnik. Din cauza intemperiei a avut de suferit şi automobilul șoferului Agenţiei Sputnik Moldova. Un arbore s-a prăbuşit peste mijlocul de transport care era parcat în preajma sediului.

Din fericire, în momentul incidentului nimeni nu se afla în automobil, însă mijlocul de transport a fost grav avariat.

Au fost chemați specialiştii Departametului Situațiilor Excepționale pentru a debloca automobilul, însă aceştia nu au apărut nici peste o jumătate de oră. La fața locului a venit în schimb un echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare, care a solicitat actele şoferului şi a rămas să-l aştepte pe inspectorul principal.

În mai multe localități din Moldova s-au înregistrat prăbuşiri ale arborilor din cauza înrăutățirii vremii, informează Direcția Situației Excepționale. Astfel de incidete au fost înregistrate în localități — Borceag, Cucoara, Tătărești din raionul Cahul. Arbori doborâți mai sunt și pe drumul din preajma orașului Comrat, dar și pe şoseaua Ceadâr-Lunga- Tomai.

© Sputnik / Miroslav RotariPeste mașina Sputnik Moldova a căzut un copac
Peste mașina Sputnik Moldova a căzut un copac - Sputnik Moldova
Peste mașina Sputnik Moldova a căzut un copac

Tot astăzi, a fost raportate deconectări parțiale de curent în 95 localități din 12 raioane din cauza înrăutățirii vremii.

Fluxul de știri
0