Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Jucătorii naţionalei de fotbal a României au fost jefuiţi în Kazahstan

Abonare
Naționala de fotbal a României a fost jefuită într-un hotel din Astana. Administraţia hotelului neagă însă producerea incidentului.

CHIȘINĂU, 12 oct — Sputnik. O situație stranie s-a iscat în jurul partidei Kazahstan-România din preliminariile Campionatul mondial la fotbal din 2018, jucat la Astana. Imediat după meci, care s-a încheiat cu scorul de 0:0, portalul românesc Gsp.ro a scris: "Kazahstanul e un loc extraordinar. Am fost jefuiţi aici și la hotel, și pe teren".

După cum au relatat organele de drept de la Astana, anunțul despre furt a parvenit de la administrația hotelului Rixos, cu puţin timp înainte de meciul naționalelor României și Kazahstanului, în seara zilei de 11 octombrie, informează Sputnik Kazahstan.

"La 11 octombrie 2016, la ora 18.25, un angajat al administrației hotelului Rixos a apelat numărul de telefon "102" al Centrului direcției operative, anunţând că au dispărut obiectele personale a cinci jucători români (tabletă, bani, telefon mobil). Fotbaliștii nu au făcut nici o declarație", a comunicat poliţia.

Însă reprezentantul directorului general al hotelului Rixos a declarat, la rândul său, că nu a fost atestat nici un caz de furt, iar din înregistrările camerelor de supraveghere din hotel se vede că nimeni, în afară de fotbaliști, nu a intrat în camere.

"Nu există în general dovezi că a fost furat ceva. În camere se aflau doar jucătorii din echipă", a subliniat managerul.

Colaboratorii poliției incidentul, acestea fiind calificate drept furt.

Fluxul de știri
0