Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Consecințele intemperiilor: arbori prăbușiţi şi asfalt surpat

Abonare
Ploile torențiale și vântul puternic s-au abătut miercuri asupra Moldovei, provocând mai multe incidente. Cele mai frecvente au fost prăbușirea arborilor și întreruperea alimentării cu energie electrică. Nu a rezistat intemperiilor nici asfaltul din Chișinău, apărând iarăşi o groapă imensă.

În urma intemperiilor, a fost grav avariat automobilul șoferului de la Sputnik Moldova. Miercuri, aproximativ la ora 15.00, peste vehiculul parcat lângă sediul redacției s-a prăbuşit un arbore.

Din fericire, în momentul incidentului, în mașină nu era nimeni, însă automobilul a fost grav avariat. A fost distrus parbrizul și caroseria mijlocului de transport.

Angajații de la "Asociația de gospodărire a spațiilor verzi", întreprinderea municipală responsabilă de evacuarea copacilor căzuți, a sosit la locul incidentului aproximativ peste o oră, dar a trebuit să se aștepte cam tot atât până când a sosit grupul operativ al polițiști pentru a documenta incidentul.

Abia la două ore de la incident, copacul a fost ridicat cu ajutorul tehnicii speciale.

Totodată, la doar câțiva metri de clădirea fostei uzine "Topaz", în piața Dimitrie Cantemir, s-a surpat asfaltul. Nici în acest caz nimeni nu a avut de suferit, însă acesta nu este primul caz de acest fel în zona respectivă. Acum câteva luni, şi pe strada Henri Coandă s-a surpat asfaltul. Atunci s-a format o groapă cu diametrul de câțiva metri.

 

Fluxul de știri
0