Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Precizări despre accidentul de la Iași, cu implicarea unor moldoveni

© Photo : www.ziaruldeiasi.roAccident Iași
Accident Iași - Sputnik Moldova
Abonare
Microbuzul venea din Republica Moldova și se îndrepta spre Italia. Se vorbește despre șapte victime.

CHIŞINĂU, 11 oct — Sputnik. Un accident foarte grav a avut loc marţi în jurul orei 13.30 pe raza localităţii Stânca, comuna Comarna. Un microbuz s-a răsturnat după ce a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în decor, transmite Inspectoratul de Poliţie Iaşi pentru Sputnik.

În microbuz se aflau 7 persoane, şoferul şi 6 pasageri. În urma impactului o persoană a decedat.

"În microbuz erau 7 persoane, şoferul şi 6 pasageri. În urma accidentului au rezultat 7 victime. Din cele 7, o persoană a făcut stop cardio-respirator. Sau efectuat manevre de resuscitare, dar ulterior s-a declarat decesul acesteia", a declarat pentru Sputnik Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.


© Flickr / Ziarul de IașiAccident Iași
Accident Iași - Sputnik Moldova
Accident Iași
Celelalte 6 victime au fost transportate la spital. Trei dintre ele la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi şi celelalte trei la Spitalul de neuro-chirugie.

Accidentul a avut loc în curba dintre Răducăneni şi Iaşi. Şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului.

"Dinspre Răducăneni către Iasi, într-o curbă, autovehicului a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în decor. Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice", a precizat pentru Sputnik Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

© Photo : Ziarul de IașiAccident Iași
Accident Iași - Sputnik Moldova
Accident Iași

Urmează să se stabilească cu exactitate modul de producere a accidentului. La faţa locului nu mai era nimeni când Poliţia a ajuns. Victimele fuseseră transportate la spital. 

© Photo : www.ziaruldeiasi.roAccident Iași
Accident Iași - Sputnik Moldova
Accident Iași
Fluxul de știri
0