Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Detalii despre preconizata vizită a lui Putin în Franța

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaÎntâlinirea președinților Francoise Holland și Vladimir Putin care a avut loc la 26 noiembrie 2015 la Moscova
Întâlinirea președinților Francoise Holland și Vladimir Putin care a avut loc la 26 noiembrie 2015 la Moscova - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Autoritățile de la Moscova continuă pregătirile legate de preconizata vizită a lui Vladimir Putin la Paris, unde ar urma să se întâlnească și cu președintele Franței, Francois Hollande, informează serviciul de presă al Kremlinului.

BUCUREȘTI, 10 oct — Sputnik. La 6 octombrie ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a anunţat în cadrul întâlnirii de la Moscova cu omologul său francez, Jean-Marc Ayrault, că președintele Rusiei va vizita Franța la 19 octombrie curent și va discuta cu șeful acestui stat situația din Siria și Ucraina.

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a declarat de asemenea că au loc pregătiri pentru vizita lui Putin la Paris. El a mai anunțat că în cadrul acesteia sunt preconizate și tratative la Palatul Elysee.

Peskov a mai informat presa că Putin va participa în cadrul vizitei sale în Franța la inaugurarea unui centru cultural rus.

Fluxul de știri
0