Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Transnistria a interzis importul porcinelor din dreapta Nistrului

© Sputnik / Валерий Мельников / Accesați arhiva multimediaВсероссийская агропромышленная выставка "Золотая осень – 2012"
Всероссийская агропромышленная выставка Золотая осень – 2012 - Sputnik Moldova
Abonare
De astăzi intră în vigoare dispoziția executivului nerecunoscutei RMN prin care este interzisă aducerea porcilor vii și a cărnii de porc de pe malul drept al Nistrului, din cauza focarelor de pestă porcină africană.

TIRASPOL, 7 oct — Sputnik, Irina Leahova. De vineri, 7 octombrie, este interzisă introducerea pe teritoriul regiunii transnistrene a porcilor vii, a unor produse, materie primă de origine vegetală și animală din Republica Moldova, transmite Comitetul vamal al nerecunoscutei PMN.

"La 7 octombrie intră în vigoare dispoziția guvernului care instituie interdicția, din cauza înregistrării unor focare de pestă porcină africană în Republica Moldova", precizează vama transnistreană.

Interdicția va fi valabilă pentru categoriile de mărfuri care au fost indicate, care sunt supuse controlului sanitar-veterinar, atât pentru persoanele juridice, pentru întreprinzătorii individuali, cât și pentru persoanele fizice, inclusiv, pentru uzul personal.

Fluxul de știri
0