Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Paul Cameron: Homosexualitatea este periculoasă pentru societate

© Photo : lifesitenews.comSociologul american Paul Cameron
Sociologul american Paul Cameron - Sputnik Moldova
Abonare
Sociologul american Paul Cameron atenționează asupra pericolului propagandei homosexualității în rândul copiilor, prezentând rezultatele unui studiu amplu în privința comportamentului sexual deviant.

CHIȘINĂU, 5 oct – Sputnik. ”Homosexualitatea este periculoasă pentru persoană și pentru societate”. Declarația aparține sociologului american Paul Cameron, care a susținut marți, la Chișinău, o conferință de presă în care a prezentat rezultatele celui mai serios studiu efectuat vreodată în privința comportamentului sexual deviant, publicat recent de Guvernul Statelor Unite.

кафедральный собор Митрополит ВЛАДИМИР - Sputnik Moldova
Mitropolitul Moldovei: Legea Egalității de Șanse este umilitoare pentru creștini

Studiul a fost efectuat pe parcursul a 25 de ani, fiind început în 1991, unde au fost chestionați 13 mii de adolescenți pe un eșantion aleatoriu, 137 de mii de adolescenți din 23 de state americane și 44 332 de adolescenți/elevi ai claselor a 9-12-a din 19 cele mai mari orașe americane. Au fost îndeplinite 3 teste cu aceleași întrebări pentru toate grupele de adolescenți.

Sociologul afirmă că Guvernul Statelor Unite, deși a a publicat acest studiu cu două luni în urmă, a omis cele mai dramatice aspecte pe care le constată studiul. Astfel, în perioada 2009-2015, se atestă o descreștere semnificativă a numărului de persoane care au întreținut relații sexuale cu persoane de sex opus.

”În 2015 comparativ cu anul 209, se atestă o descreștere substanțială a numărului persoanelor care au relații cu persoane de sex opus, aproximativ cu 10 la sută. În același timp, observăm o creștere a persoanelor care preferă să întrețină relații homosexuale”, anunță Cameron.

Обряд крещения младенца в храме Святителя Николая Чудотворца во Владивостоке - Sputnik Moldova
Mitropolitul Vladimir: naşteţi copii, apăraţi valorile familiei

Studiul a început încă din anul 1991 și a avut drept scop să urmărească comportamentul celor care aleg homosexualitatea, în special în rândul tinerilor.

”În fiecare an, cei care se declarau homosexuali erau din rândul persoanelor care spuneau că sunt consumatori de droguri, fumători dar și persoane în rândul cărora se atestestă cea mai înaltă rată a tentativelor de suicid sau a persoanelor care se gândeau cel mai des la sinucidere. Guvernul a întocmit o listă destul de lungă de ”lucruri rele” pe care le fac acești tineri în comparație cu ceilalți. Dar cel mai alarmant este că numărul de homosexuali în rândul copiilor este în creștere”, declară Cameron.

Sociologul american, în urma analizei rezultatelor studiului constată că cei care sunt predispuși să-și facă rău lor, dar și societății sunt cei care spun că sunt homosexuali sau sunt implicați în relații homosexuale.

În același timp, Cameron spune că cei mai puțini tineri care consumă de droguri, sau participă la beții și alte asemenea, se atestă în rândul celor care sunt heterosexuali și preferă să nu întrețină nici un fel de relații sexuale la această vârstă.

Guvernul țării mele încurajează toate guvernele statelor naționale pentru ca să legalizeze homosexualitatea. Ei doresc legiferarea și recunoașterea minorității sexuale de către guvernele statelor naționale pentru ca să fie protejate.

美国国务院不认为俄罗斯是主要威胁 - Sputnik Moldova
SUA critică Biserica Ortodoxă Română pentru discriminarea minorităţilor sexuale

”Este un program promovat acum în școlile noastre publice (din america — n.r.) prin care Guvernul încearcă să pună pe picior egal heterosexualitatea și homsexualitatea. Ei doresc să familiarizeze copii de grădiniță cu conceptul de homosexualitate și să convingă copii de rând că este un lucru la fel de normal ca heterosexualitatea. Dacă urmărim rezultatele acestei cercetări, observăm că homosexualitatea este ceva ce poate fi învățat, și de fapt vedem că Guvernul SUA învață acești tineri să fie homosexuali. Astfel constatăm că această minoritate este în continuă creștere, ceea ce anterior nu se atesta. Guvernul Statelor Unite a cheltuit milioane de dolari pentru acest studiu complex pentru ca să anunțe, de fapt, că homosexualitatea este ceva normal. Și acest studiu demonstrează că acest program de reeducare ”se bucură de succes”, constată Paul Cameron.

Tradiția ne învață că homosexualitatea constituie un tabu și nu trebuie nici măcar discutate- spune Cameron —  pentru că poate afecta întreaga societate. Potrivit lui, rezultatele acestui studiu, demonstrează indirect acest lucru prin faptul că numărul de homosexuali este în creștere în urma implementării diferitelor programe susținute la cel mai înalt nivel de către Guvernul American.

Paul Cameron consideră că aceast fenomen afectează Moldova în cel mai direct mod.

”Această problemă afectează Moldova în mod direct. Guvernul țării mele împreună cu Organizația Națiunilor Unite, Marea Britanie și cu majoritatea țărilor scandinave fac un lobby puternic pentru a schimba toate legile din Moldova, pentru a convinge copii că homosexualitatea este ceva normal”, a conchis Cameron.

Fluxul de știri
0