Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Două camioane s-au ciocnit la Chişinău: sunt răniți

© Sputnik / Vladimir PolusatovAccident str. Muncești
Accident str. Muncești - Sputnik Moldova
Abonare
Dimineața de luni nu fost una prea bună pentru doi șoferi de camion, care s-au tamponat pe strada Muncești din capitală.

CHIȘINĂU, 3 oct — Sputnik. Luni dimineața, pe strada Muncești a avut loc un accident cu implicarea a două camioane, a transmis pentru Sputnic purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliție Chișinău, Natalia Stati.

"Informația a parvenit la 8.50. S-au ciocnit un camion de marca "KAMAZ" și altul de marcă "Mercedes". Șoferul "Mercedesului", născut în anul 1961, a fost rănit și a fost transportat la spitalul de urgență", a subliniat interlocutoarea.

Accident cu implicarea microbusului de ruta Chișinău - Ungheni - Sputnik Moldova
Accidente
Accident la Petricani: un automobil s-a răsturnat, iar altul a doborât un stâlp

Potrivit informației prealabile, vinovat de accident se face șoferul "KAMAZ"-ului, care a ieșit pe contrasens. Dar poliția, potrivit lui Stati, urmează să chestioneze martorii și să analizeze toate circumstanțele incidentului.

"Se va efectua o expertiză medicală, pentru a stabili gravitatea rănilor pe care le-a căpătat șoferului "Mercedes"-ului. Dacă acestea vor fi ușoare sau de gravitate medie, vinovatul riscă o amendă de o mie de lei și șase puncte de penalizare. Dacă rănile vor fi grave, atunci va fi iniţiat un dosar penal", a declarat Stati.

Ea a mai adăugat că circulația pe strada Muncești a fost restabilită.

Cu toate acestea, martorii vorbesc despre ambuteiaje mari care s-au format pe acest segment de drum din cauza accidentului.

Fluxul de știri
0