Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ilan Şor: astăzi la Orhei, mâine în toată ţara

© SputnikŞor Шор
Şor Шор - Sputnik Moldova
Abonare
Ilan Şor a anunţat prin intermediul avocaţilor că a decis să schimbe denumirea formaţiunii „Ravnopravie” în Partidul politic Şor în urma susţinerii pe care a simţit-o din partea societăţii.

CHIŞINĂU, 3 oct – Sputnik. Consiliul politic al Mişcării social-politice „Ravnopravie” a decis să schimbe denumirea formaţiunii în Partidul politic Şor.

„Am luat această decizie în urma susţinerii din partea societăţii, la care ţin mult şi căreia îi sunt foarte recunoscător”, se spune în mesajul lui Ilan Şor transmis prin intermediul avocaţilor şi dat, luni, citirii de către purtătorul de cuvânt al lui Şor, Alina Şargu.

Илан Шор доказывает свою невиновность - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ilan Şor: nu vreau să mă ascund după vorbe frumoase

Potrivit lui Şor, în primul rând este vorba despre locuitorii din Orhei, unde de mai bine de un an este primar.

„Aici lumea ştie despre realizările şi schimbările frumoase, al căror iniţiator sunt eu”, se spune în adresarea lui Ilan Şor.

Acesta şi-a exprimat speranţa că, odată cu dezvoltarea partidului, el va fi apreciat pentru faptele şi schimbările pozitive, pe care a reuşit să le facă împreună cu echipa la Orhei.

„Şi în continuare ne vom ţine de cuvânt şi vom transpune în practică tot ce am promis. Astăzi la Orhei, mâine în toată ţara”, se menţionează în mesajul lui Ilan Şor.

Primarul oraşului Orhei a fost ales în funcţia de preşedinte al Mişcării social-politice „Ravnopravie” în luna iunie a acestui an.

Consiliul politic al Mişcării social-politice „Ravnopravie” a decis, la 2 octombrie, să schimbe denumirea formaţiunii în Partidul politic Şor. Potrivit formaţiunii, decizia a fost luată ca răspuns la iniţiativa venită din mai multe raioane ale ţării, care cunosc despre realizările primarului şi a echipei sale în oraşul Orhei.

Fluxul de știri
0