Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Furt de milioane. Hoții au lăsat-o fără bijuterii pe Kim Kardashian

© AFP 2024 / KENZO TRIBOUILLARDКим Кардашян
Ким Кардашян - Sputnik Moldova
Abonare
Kardashian a sosit la Paris împreună cu mama și cu surorile sale la Săptămâna modei.

CHIȘINĂU, 3 oct — Sputnik. Vedeta de reality-show, Kim Kardashian, afost prădată la Paris de hoţi înarmţi, care i-u furat bijuterii în valoare de câteva milioane de dolari.

Potrivit unor date prealabile, ar fi fost cinci atacatori.

 

Tonight

Фото опубликовано Kim Kardashian West (@kimkardashian) Сен 17 2016 в 9:27 PDT

 

Kardashian a sosit la Paris împreună cu mama și surorile sale la Săptămâna modei. Anterior s-a anunţat că vedeta a fost atacată de doi oameni înarmați care purtai măști. Atacatorii erau îmbrăcați în uniforme de poliţişti. Aceştia au amenințat-o cu arma. Soțul ei, rapperul Kanye West, ş-a întrerupt concertul de la New-York atunci când a aflat despre cele întâmplate.

Incidentul a avut loc într-un hotel din Paris, aproximativ la ora 03.00, ora locală. În urma incidentului, nimeni nu a avut de suferit.

Kim Kardashian, de 34 de ani, născută în Armenia, și Kanye West, care are 37 de ani, formează un cuplu din anul 2012. În octombrie 2013 ei s-au logodit, iar în mai 2014, în Italia a avut loc ceremonia de căsătorie a celor doi.

 

💎💎💎

Фото опубликовано Kim Kardashian West (@kimkardashian) Сен 29 2016 в 12:40 PDT

Balenciaga. No make up today.

Фото опубликовано Kim Kardashian West (@kimkardashian) Окт 2 2016 в 5:35 PDT

Фото опубликовано Kim Kardashian West (@kimkardashian) Сен 30 2016 в 7:19 PDT Hair flip & eye roll at the same damn time!


Fluxul de știri
0