Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Au fost identificaţi autorii omorului de lângă Casa Guvernului

© Sputnik / Мирослав Ротарьзадержание нарушитель наручники
задержание нарушитель наручники - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au reţinut două persoane în cazul omorului prin împuşcare de lângă Casa Guvernului.

CHIŞINĂU, 2 oct – Sputnik. Poliţia a identificat şi a reţinut doi bărbaţi care sunt suspectaţi de omorul săvârşit în această noapte în apropiere de Casa Guvernului din Chişinău. Informaţia a fost confirmată pentru Sputnik de adjunctul şefului Direcţiei Poliţiei Chişinău, Silviu Muşuc. 

Un bărbat a fost împușcat mortal noaptea trecută în centrul capitalei. Incidentul a avut loc după ora 01.00 noaptea pe strada 31 august, între Pușkin și Bănulescu Bodoni. 

„Da, au fost reţinute două persoane. Mai multe detalii nu vă pot oferi”, a declarat pentru Sputnik Muşuc. 

Potrivit unor informaţii apărute în presa de la Chişinău, cele două persoane ar fi cetăţeni ai Ucrainei. Aceştia au fost reţinuţi în timp ce încercau să treacă hotarul Moldovei cu Ucraina prin punctul de trecere Palanca. 

Purtătorul de cuvânt al Direcției Poliției Chișinău, Adrian Jovmir, a declarat pentru Sputnik că bărbatul împușcat este născut în anul 1986, locuitor al capitalei.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Omor la Chișinău. Un bărbat a fost împușcat mortal în apropiere de Guvern

”Incidentul a avut loc în jurul orei 01.30. Bărbatul a fost împușcat în urma unui conflict între două grupuri”, a precizat Jovmir. Potrivit lui, cadavrul tânărului de 30 de ani a fost transportat la morga din capitală.  

Jovmir a declarat pentru Sputnik că poliția a inițiat o cauză penală pentru omor, în cadrul căreea urmează să stabiească dacă victima a fost împușcată intenționat sau din întâmplare.


Fluxul de știri
0