Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Arma din care a fost ucis un om lângă Guvern, găsită pe acoperişul unei case

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Purtătorul de cuvânt al Direcției Poliției Chișinău, Adrian Jovmir, a descris în cadrul unei conferinţe de presă filmul crimei care a avut loc în această noapte în centrul Chişinăului.

CHIŞINĂU, 2 oct – Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Direcției Poliției Chișinău, Adrian Jovmir, a oferit acum câteva clipe mai multe informaţii despre omorul care a avut loc în această noapte în apropiere de clădirea Guvernului.

Un tânăr de 30 de ani din Chişinău a fost împușcat mortal noaptea trecută în centrul capitalei. Incidentul a avut loc după ora 01.00 noaptea pe strada Pușkin, în faţa Liceului „Gh. Asachi”. 

„Regretabil că nimeni dintre cei prezenţi la incident nu s-a încumetat să sune imediat poliţia. În aces caz poliţia putea preveni acest tragic incident şi să evite omorul tânărului”,  cu acest mesaj a început conferinţa de presă Adrian Jovmir.

Potrivit lui, crima a avut loc în jurul orei 01.30 în centrul capitalei. Conform martorilor, conflictul s-a iscat între victimă şi agresor. Ulterior, agresorul şi-a chemat amicii, s-au început altercaţiile ca până la urmă victima să fie împuşcată cu propria armă. 

„Sunt două versiuni: că ar fi fost împuşcat de agresori sau s-a împuşcat accidental. Urmează să fie făcută expertiza balistică, care va stabili cine a tras din armă”, a notat Jovmir. 

Purtătorul de cuvânt al Direcției Poliției Chișinău a precizat că agresorii intenţonau să părăsească teritoriul Moldovei.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Omor la Chișinău. Un bărbat a fost împușcat mortal în apropiere de Guvern

„Sunt patru persoane, printre care şi o domnişoară, cu vârstele cuprinse între 20-24 de ani. Două persoane sunt din Odesa, Ucraina. Toate persoanele au fost reţinute. Au început audierile şi urmează şi depunerile de declaraţii pe marginea cazului”, a declarat Jovmir.

El a mai spus că poliţia a confiscat pistolul din care s-a efectuat cele trei împuşcături. 

„Unul din agresori l-a ascuns pe acoperişul unei clădiri din capitală. Motivul conflictului este unul ordinar iscat în urma unui schimb de replici dure”, a specificat Adrian Jovmir.  

Potrivit lui, a avut de suferit şi prietenul victimei, care a fost bătut cu bestialitate. 

Poliţia urmează să stabilească cine din cei patru au tras din arma de foc. Aceste patru persoane sunt suspectate de omor intenţionat şi riscă de la 15 la 20 de ani de puşcărie sau detenţie pe viaţă. 


Fluxul de știri
0