Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dorin Chirtoacă este acuzat că şi-a bătut joc de o femeie

© Sputnik / Мирослав РотарьДорин Киртоакэ
Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Un deputat din Parlamentul Moldovei s-a arătat consternat de felul cum și-a bătut joc primarul Chişinăului de o tânără.

CHIŞINĂU, 2 oct – Sputnik. Un deputat liberal democrat îl acuză pe primarul Chişinăului, vicepreşedinte PL Dorin Chirtoacă, că şi-a bătut joc de o femeie.

Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Chirtoacă cântă melodiile „Liubă” şi stropeşte prietenii cu apă din furtun

Parlamentarul PLDM, Maria Ciobanu, s-a arătat consternată de comportamentul lui Chirtoacă în raport cu tânăra cu care bea şi chefuia în garajul Primăriei Chişinău. 

Deputatul susţine că nu a fost șocată de comportamentul lui Chirtoacă, ci de felul cum s-a purtat cu tânăra din compania respectivă. 

„Nu m-a șocat, întrucât edilul a reușit pe parcursul anilor de mandat să-și scoată în evidență calitățile sale proaste, care îl definesc: iresponsabil, nepunctual, demagog. (…) Un moment totuși m-a șocat în aceste filmulețe. Cum de nu s-a găsit niciun berbec de bărbat să-l oprească atunci când uda cu furtunul tânăra care le ținea, cum putea, isonul”, a comentat deputatul. 

Pe pagina de internet youtube.com, un autor necunoscut a publicat mai multe filmuleţe video în care Chirtoacă se distrează la o petrecere în garajul Primăriei Chişinău, alături de mai mulţi colegi de partid. Chirtoacă apare în aceste imagini beat criţă, bând vodkă şi bere şi cântând cu ardoare melodiile trupei ruseşti „Liubă”. Şi mai interesante sunt imaginile în care Chirtoacă începe să-şi ude colegii cu apă dintr-un furtun şi să bată din două discuri de frână.

Fluxul de știri
0