Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenţie mare la cei cu care beţi în bar, s-ar putea să aveţi mari surprize

© Flickr / Allan FosterPint of lager
Pint of lager - Sputnik Moldova
Abonare
Surpriză, condimentată cu uimire şi stupoare, pentru o tânără care s-a lăsat servită cu o băutură de un bărbat chipeş în bar.

CHIŞINĂU, 1 oct – Sputnik. O tânără studentă din Marea Britanie a avut parte de o mare surpriză după ce a întâlnit în bar un tânăr chipeş care a servit-o cu o băutură. 

Abby Fenton, în vârstă de 18 ani, a ieşit în oraş pentru a sărbători ultimele zile acasă. Tânăra din Sheffield tocmai a fost admisă la facultate şi urma să plece în campusul universitar, potrivit Mirror. 

În timp ce se distra în local, la un moment dat, de ea s-a apropiat un străin care s-a oferit să o servească cu o băutură, înainte de a pleca din bar. 

Ulterior, tinerii au făcut schimb de telefoane, după care fiecare şi-a văzut de viaţa sa. Peste două săptămâni, însă, tânăra a avut parte de o mare surpriză.

Băiatul i-a scris un mesaj la telefon în care a cerut să-i fie returnată suma de 6,5 lire sterline pentru băutura savurată. 

După ce a citit cu stupoare textul, Abby Fenton a cerut de la acesta datele bancare pe care i-a trimis 6,5 lire sterline, echivalent a 170 de lei româneşti. 

Fluxul de știri
0