Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Spaima corupției din România, în relații amoroase cu un deputat anchetat de DNA

© AP Photo / Vadim GhirdaLaura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi - Sputnik Moldova
Abonare
Șefa DNA din România ar fi avut relații amoroase cu un deputat care este anchetat acum de instituția pe care o conduce.

CHIȘINĂU, 1 oct – Sputnik. Șefa Direcției Naționale Anticorupție (DNA) din România, Laura Codruța Kovesi, s-ar fi aflat în relații amoroase cu deputatul român Sebastian Ghiță. Despre aceasta scrie presa de peste Prut, care îi citează pe fostul premier român Victor Ponta și pe un ofițer SRI. 

Sebastian Ghiță a spus că o plăcea pe Laura Codruța Kovesi și o admira, cei doi având un trecut comun ca baschetbaliști. Numai că acum ies la iveală noi amănunte despre relația celor doi, deși șefa DNA a spus că nu a avut nicio legătură cu ”inculpatul Sebastian Ghiță”. 

E drept că ea nu a vorbit și despre perioada de dinainte ca deputatul PRU să ajungă inculpat în dosarele DNA, dar Victor Ponta o dă de gol. El spune că i-a găsit pe cei doi într-o cramă, în 2011, a lui Ghiță.

Laura Codruța Kovesi - Sputnik Moldova
Codruța Kovesi, nou mandat la DNA avizat de CSM

”Prima dată în viața mea, când m-an întâlnit cu doamna Kovesi într-un mod informal, nu vorbesc de evenimente, a fost la domnul Ghiță, nu acasă. Nu știu dacă o mai are acum, avea o podgorie între Ploiești și Mizil. Acolo m-am întâlnit prima dată cu doamna Kovesi în 2011”, a spus Ponta.

Un fost ofițer SRI a declarat că sunt imagini cu Kovesi și Ghiță, iar acestea vor fi publicate.

”Sunt imagini cu cei doi și el vor apare în presă”, a spus Daniel Savu, senator PRU, la Antena 3. În plus, Savu a recunoscut că Ghiță ducea la crama din Tohani doar persoanele apropiate și că el, deși era senator de Prahova, de unde e și Ghiță, și că făceau parte din același partid, PSD, nu a fost niciodată luat de Ghiță la cramă. Cei doi sunt acum colegi în PRU.


Fluxul de știri
0