Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

O viperă s-a plimbat printr-un salon de spital

© Sputnik / Игорь Руссак / Accesați arhiva multimediaДетское онкологическое отделение городской больницы
Детское онкологическое отделение городской больницы - Sputnik Moldova
Abonare
Șarpele a fost scos în afara centrului raional și lăsat să-și continue plimbarea prin pădure.

CHIȘINĂU, 30 sept – Sputnik. Colaboratorii Ministerului Situaţiilor Excepţionale (MSE) al Rusiei din regiunea autonomă evreiască au prins o viperă care se târa printr-un salon al spitalului raional Octombrie. Victime nu au fost înregistrat, a comunicat MSE regional.

„Am fost anunțați că într-un salon al secției de boli infecțioase se află un șarpe. La momentul sosirii echipajului de salvatori, personalul spitalului deja evacuase bolnavii din salonul unde era șarpele”, se spune în comunicat.

Se menționează că angajații MSE au prins șarpele cu ajutorul unor mănuși din pânză de cort. „Șarpele a fost scos în afara centrului raional și lăsat în pădure. După toate indiciile, aceasta era o viperă”, afirmă Aleksandr Rîjkov, șeful secției activități de supraveghere a raionului Octombrie din regiunea autonomă evreiască a Federației Ruse.

Fluxul de știri
0