Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Seism în sistemul vamal: 28 de vameşi au ajuns într-o singură zi după gratii

© Sputnik / Мирослав РотарьТаможенный пункт Кагул-Оанча
Таможенный пункт Кагул-Оанча - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul operaţiunii procurorilor anticorupţie şi CNA la două posturi vamale din ţară au fost reţinuţi 28 de angajaţi ai Serviciului Vamal.

CHIŞINĂU, 30 sept – Sputnik. Până la această oră, 28 de angajaţi vamali au fost reţinuţi în urma descinderilor procurorilor anticorupţie şi CNA la două posturi vamale din ţară.

Informaţia a fost oferită pentru Sputnik de purtătorul de cuvânt al Centrului Naţional Anticorupţie (CNA), Angela Starinschi.

Operaţiunea procurorilor anticorupţie şi ofiţerilor CNA continuă.

задержание нарушитель наручники - Sputnik Moldova
Societate
Două puncte vamale sunt blocate, mai mulți vameși sunt reținuți

Procurorii anticorupţie şi ofiţerii CNA au descins, vineri, la punctele de trecere a frontierei moldo-ucrainene Palanca şi Tudora. Acțiunea are la bază informații și materiale operative furnizate de către Direcția Securitate Internă a Serviciului Vamal.

„Ne abținem de la orice comentarii până ce operațiunile de astăzi vor fi integral finalizate și vom avea declarații oficiale din partea anchetatorilor”, a declarat directorul general al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie.

Serviciul Vamal a sprijinit atât operațiunea de azi a procurorilor anticorupție, cât și acțiunile premergătoare acesteia.

Fluxul de știri
0