Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Directorului Serviciul Vamal a reacţionat la reţinerea vameșilor de către CNA

© Sputnik / Мирослав РотарьТаможня
Таможня - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Directorul Serviciul Vamal susține operațiunea desfășurată de către ofițerii CNA și regretă blocarea temporară a punctelor de trecere a frontierei.

CHIȘINĂU, 30 sept – Sputnik. Vineri, Serviciul Vamal a luat act de acțiunile desfășurate în dimineața zilei de astăzi de către CNA și procurorii anticorupție precum și de reținerea mai multor colaboratori ai instituției.

задержание нарушитель наручники - Sputnik Moldova
Societate
Două puncte vamale sunt blocate, mai mulți vameși sunt reținuți

Directorul General al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, susține operațiunea desfășuirată de către procurorii anticorupție și aduce scuze pentru formarea cozilor la cele două puncte de trecere a frontierei.

”Ne exprimăm regretul pentru extinderea timpului de așteptare în cele două puncte de trecere a frontierei, provocată de o situație obiectivă. Depunem toate eforturile pentru ca în termenul cel mai scurt să fie fluidizată traversarea vămilor Palanca și Tudora. În acest sens, am dispus să fie adus personal suplimentar din alte ture și, dacă va fi nevoie, vom aduce personal și din alte subdiviziuni”, a declarat Vrabie.

Instituția nu face niciun comentariu pe marginea investigației inițiate de organele de anchetă până la finalizarea operațiunii, după care vor fi urma şi declarațiile oficiale din partea anchetatorilor. Serviciul Vamal a sprijinit operațiunea procurorilor anticorupție, dar și acțiunile premergătoare acesteia.

Centrul Național Anticorupție a reținut, vineri, opt vameși de la punctele de trecere Tudora și Palanca. Activitatea acestor puncte de trecere este blocată.

Fluxul de știri
0