Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministrul Finanţelor din Moldovei s-a ales cu o găleată de lapte în cap

© Video: Youtube / Oleg BregaОктавиан Армашу
Октавиан Армашу - Sputnik Moldova
Abonare
Baie de lapte chiar în faţa Guvernului Moldovei. De ce a fost vărsată găleata cu lapte peste ministrul Finanţelor?

CHIŞINĂU, 30 sept — Sputnik. Ministrul Finanţelor, Octavian Armaşu, a primit o găleată de lapte în faţă. Incidentul s-a întâmplat chiar în preajma Casei Guvernului, în faţa căreia protestau câteva persoane, exprimându-şi astfel nemulţumirea în legătură cu legile pentru care Cabinetul de Miniştri şi-a angajat răspunderea.

Unul dintre participanţii la miting, Andrei Donică, s-a apropiat pe la spate de ministrul care tocmai trecea pe alături şi a turnat peste acesta o căldare de lapte. Totodată, Donică i-a reproşat ministrului că nu a primit bon de casă pentru laptele cumpărat la piaţă cu această ocazie.

Premierul Moldovei, Pavel Filip, a reacţionat prompt la cele întâmplate.

„Incidentul al cărui protagonist a fost colegul meu de Guvern, ministrul Armasu, este un gest huliganic. Am solicitat organelor de drept să-şi facă imediat datoria şi să aplice legea faţă de cei care au făcut acest gest inacceptabil", a punctat Pavel Filip.

A fost iniţiată o cauză penală pentru huliganism. Dacă va fi găsit vinovat, Donică riscă 10 ani de privaţiune de libertate.

Fluxul de știri
0